bréking nyúz

Mai nappal elindult a volt sulimban, Gödöllőn egy diákoknak szóló alapoktól induló tanfolyás, amin programozással, webes technológiákkal és linux desktop (ubuntu) hétköznapi felhasználással fogom nyúzni őket, vélhetően a hallgatóság legnagyobb örömére. Elképzelhető, hogy az egyes órákon elhangzott témák kivonata felkerül ide is. Vagy nem. De ez biztos!

A másik örömteli hír, hogy elmúlt héten hivatalosan is megkezdte működését a Midián Informatikai Kft. Remélhetően hamarosan a weboldal is elindul. (jó grafikusokat folyamatosan keresek egyébként! :))

Harmadik, személyesebb élményem, holnap elmegyek életem első fényképezésére ahol elsőként fogok a gép másik oldalán állni. Egy épületről kell referencia fotókat készíteni.

Negyedik szintúgy offtopic: Ha valaki jár antikváriumban, és találkozik fafaragásról szóló könyvvel az legyen szíves szólni nekem! Köszönöm!

2 thoughts on “bréking nyúz

  1. Nahát a kockulás igen eredményes volt, én csak azt nem értettem miért nem telepítettük fel egyből a számtektermi gépekre is az ubuntut. Sok újat nekem nem mutattál a telepítéssel, mással viszont igen, szóval jó kör volt, izgatottan várom a következőt.

    Gratulálok a Kfthez. Nálam fent van a PS. 🙂 Tudod, hol találsz meg.

    A fotókra meg majd kíváncsi leszek, mutasd meg. Légyszi.

    hocz

  2. Azért nem mi telepítettünk mert a gépek “triál” boot-osak lesznek. Sulinux az érettségi miatt, ubuntu a tanfolyás miatt, és win a többiek miatt.
    Ezt viszont Zsoltnak kell megcsinálnia, hogy később se legyen gond ha telepíteni kell. Egyébként hétvégén megcsinálta szóval jövőhéten már belecsapunk a lecsóba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.